Onsdag, Mammas födelsedag

Igår så åkte jag och köpte garn, om det nu blir en halsduk så blir det en väääldigt lurvig sådan. Har nog tänkt att köpa mer av den där sorten så kanske jag kan få till en lång strutluva för det tror jag blir jättefint.

Jägarna hittade hem till Mammsen detta år Det har hänt att de har ringt och inte hittat. Får väl höra så småningom om de hittade ut ur stan. Vi fick mat och fika. Jag tror att jägarna kände sig lite stressade över att det blir mörkt tidigt, de åker ju hur många mil som helst för att vi ska få mat och har lika långt hem som hit, det måste ta säkert minst 6 timmar ena vägen.

Idag ska jag åka och hämta min jacka och lite kött, samtidigt kan jag passa på att födelsedagsfika med min lilla Mamma, tror jag går på kondis och handlar innan jag åker dit Sedan så får jag inte glömma att ringa till Edna som också fyller år idag, och Cassey.

I övrigt kan jag rapportera att det blev lite trafik igår på min ftp och jag ville inte stänga av just när folk höll på att ladda så jag fick inte in hårddisken dit. Det är ju så jäkla kul att jag äntligen fått igång min ftp Hoppas att ni som tittat där är nöjda, förutom med hastigheten då. Säg gärna till om det är nånting som är konstigt, mailadress vet ni ju vid det här laget.

Nu ska jag gå till centrum och hämta ut nånting på posten som jag inte ens vet vad det är, sen blir det konditoriet och sedan Mamma. Hej på er!!