Fredag

Igår försökte jag få Lain att klippa mig lite, hon har köpt nån bra sax just för ändamålet, men hon tvärvägrade På julafton så lovade hon att hon skulle klippa mig nästa vecka men nu har det ju gått två veckor, men så småningom så blir det nog av.

Nu inatt hände det, äntligen!!! Jag har ju haft grymt svårt att sova sen jag fick det där brevet från f-kassan men inatt så somnade jag ungefär halv tre och vaknade åtta och somnade om efter en timme och vaknade tolv. Sömnen kom ju på helt fel tid men det känns ändå bra att jag äntligen sovit. Efter denna sovattack så missade jag ju liksom denna dag, jag hade tänkt att försöka få tag i en filofax men det får jag nog vänta med tills nästa vecka.

Vi får väl se hur denna dag artar sig. Lite stickning står på programmet, jag har märkt att jag kan inte sitta speciellt länge innan jag får ont i händerna så det blir några varv stickade varje gång och detta sker några gånger per dag, typ tre eller så. Fattar ni hur lång tid det kommer ta tills den är klar med denna metod??? Jaja, till nästa vinter kanske den är klar... I övrigt så vet jag faktiskt inte vad som sker idag, jag skulle vilja gå ut men ekonomin säger stopp

Får se hur det blir, jag är öppen för förslag så hör gärna av er