Tisdag

Vilken cirkus det blev igår när jag kom hem. Datorn ville starta om sig så då fick den det, det skulle jag aldrig ha gjort. Den blandade ihop tvn och skärmen som den gjort senaste tiden men det var snabbt avhjälpt. Efter det så bara blippade den till och fick 4 färger Fattar ni? FYRA färger, inte ens 16 ju!!! Då hade den tappat drivisarna till grafikkortet Förberedd som jag är så hade jag drivisarna på andra datorn så jag startar den och den går inte, tvär död!!! Jag funderade om jag skulle ta ut disken och stoppa i den i datorn som ville ha drivisarna men kom på att jag hellre ville ha igång andra datorn. Så småningom får jag igång den och kan få drivisar till graffekortet. När drivisarna äntligen var på plats så vill den starta om igen, lite nervös blev jag då men den fick starta om. När den startar igen så säger den att datorn har återställts efter ett allvarligt fel Den har ju inte återställts, den har ju fått nya drivisar, eller nya och nya, allafall drivisar. Allt var som vanligt igen och jag var helt slut!!!

Jag utövade lite stickning och halsduken framskrider riktigt bra nu Mössan blev klar, den blev dock inte alls som jag tänkt mig, men varm!! Så idag står halsduksstickning på programmet!

På förmiddagen idag så ringde Lund, vi har inte pratat på år!! Hon hade passat på att gifta sig!! Vi pratade massor, eftersom vi inte pratat på så länge så var det mycket att ta ikapp. Hon hade allafall fått jobb nu som är mer än 3 timmar i veckan. Inga katter var kvar hos henne Jag måste försöka prata med henne oftare än vart tredje år!! Som tur är så hittar hon hit och kan läsa om vad jag gör

Denna dag blev lite sen i starten, mycket på grund av telefonen. Jag hade ju tänkt att gå och ta p-spruta idag men jag tror jag hoppar det och gör det på fredag istället, jag har för mig att de sa det när jag var där senast att det ska gå 12 veckor, jag som hela tiden kört den 20:e var tredje månad Hur som så verkar det gå bra med det och jag slipper mensvärk och det är huvudsaken!!

Nu ska jag ladda lite inför dagens cykeltur Hej så länge!