Söndag

Jag fick inte någon gäst igår Grillade tre korvar och tröck i mig och sen mådde jag inte nåt vidare. Majsan var allafall lycklig över att det bara var vi och att jag var hemma hela dagen.

Igår fick Fred med sig mina hemnycklar för att kunna komma och väcka mig. Tyvärr så skickade jag med min extranyckelknippa som egentligen ska vara hemma hos Mamma, den med nyckel till överlåset, så igårkväll så låste jag överlåset och lät nyckeln sitta i bara för säkerhets skull. Ibland är jag lite nojjig Även fast jag känner honom och vet att han inte skulle komma hit så tyckte jag att det kändes bäst att vara på den säkra sidan, kände att jag inte ville ha något sällskap. Trots den känslan så skickade jag iväg ett sms till Fred sent på kvällen, nästan natten kan man säga.

Idag blir det till att tvätta, det är fasen vad mycket tvätt det blir nu när jag bestämt mig för att inte tvätta varje dag. Dessutom så cyklar jag ju nu och då blir det en extra tröja och strumpor och sånt nästan varje dag. Fast igår blev det inte någon cykling, jag var inte bakis men mådde halvrisigt efter de där jäkla korvarna. Och trött som sjutton var jag trots att jag sovit rätt okej. Däremot så sov jag inte nåt vidare nu natten som var, kunde inte somna trots att jag var så himlans trött. Bara för att jag var så trött så tänkte jag att jag inte behövde någon insomningstablett och den slutsatsen verkar ju ha varit helt galen.

Kanske att det går att få till en liten dejt idag. Jag skulle behöva det efter gårdagens dåliga mående så att nästa vecka får en välmående start

Idag är det tolv dagar kvar tills nästa fajitas!!!!