Tisdag

Men faan va ont jag fick igår efter det där med ringen. Det gjorde ont i hela armen. Helt sjukt ju. Nu är det allafall bättre och det är jag glad för. Synd på ringen att jag fick klippa av den, Sir Hack säger allafall att det inte är så dyrt att få en ring hopsatt så jag håller nu tummarna för att han har rätt.

Fatta att jag var hur trött som helst igår och gjorde allt för att hålla mig vaken. Jag gick omkring som en zombie hela dagen, för trött för att göra något alls. Känns just nu som att jag aldrig mer kommer ha ringar på mig. Tyvärr så råkade jag somna i nästan en timme när jag satt i soffan och läste, jag brukar aldrig kunna somna läsande i soffan, ändå var jag trött när jag skulle gå och lägga mig på kvällen.

Min Mamma skulle sticka sockor till mig av garn som är lite luddigt och svart och lila, jag skulle ju få finaste sockorna i världen. Tyvärr så nådde mig den tragiska nyheten igår att det inte går att sticka sockor av detta garn, det är inte tillräckligt elastiskt för att kunna bli sockor. Så nu funderar jag på vad jag kan göra av det istället, halsduk har jag ju nu, men man kan ju alltid ha flera att byta med Jag är ju helt värdelös på det där att sticka med fem stickor så jag måste komma på nånting som man får ihop med bara två. Återkommer med resultatet så småningom.

Idag måste det bli nånting tvättat, jag måste vakumpacka i tvättkorgen om jag ska ha i mer ju. Det känns som att den här idén med att tvätta sällan inte är nåt vidare, när jag bestämt att jag ska tvätta så händer det nånting annat hela tiden ju. Jag överväger att återgå till mitt förra system, det vill säga tvätta när jag har så att en maskin blir full.

        

Nu när jag ändå har nedräkning så kanske jag skaoch beställa bord Hoppas att vi får äta lite tidigare då, och hoppas att Fred ser till att han inte behöver köra bil så himla tidigt dagen efter.

Tio dagar kvar till fajitas!!

igår
imorron