Lördag

Jag har nog kanske lyckats göra min första häl på en socka!!! Fasen vad jag satt och joxade med det igår, om du nån gång stickat sockor för första gången så förstår du nog problematiken. Dessutom så har jag ett recept på sockor som är från typ 1950 och skrivet på gammal svenska. Så idag ska jag gå hem till lilla Mamma och höra med henne om det här med att sticka sockor, hon har stickat massor!

Även Lina har tydligen fått ihop sockor, hon pratade om att man skulle sticka in en tråd i avvikande färg och sen ta upp den och göra hälen. Jag förstod inte nåt av det. Om någon har en bra beskrivning hur man stickar sockor så emottager jag gärna det på mail.
Det värsta med att göra sockor är ju att när man äntligen är klar med en så har man lika mycket kvar

Jäklar vad det har snöat och blåst här! Det har blåst mot min balkong så att det ser ut som det är flera meter snö ute, som tur är så är det inte så utan bara några centimeter. Mailade lite med SW och han sa att träden stod säkert, det känns ju bra att få höra sånt Jag hade tänkt att åka och titta på nåt kul garn till en halsduk men det verkar inte vara läge att ge sig ut med bilen just nu, men, kanske att jag kommer iväg allafall.

Undrar just om jag skulle orka ta mig för att göra nånting idag, jag har ju typ isolerat mig från andra människor rätt länge nu, kanske skulle försöka umgås lite med folk. Även om jag kanske uppfattas som lite halvkonstig så känns det rätt bra när jag slipper träffa så mycket människor. Samtidigt så känns det lite konstigt att inte ha umgåtts med några kompisar på så länge, men när man pratar i telefon så umgås man ju nästan....

Tyvärr så har sömnen lyst med sin frånvaro så att nu börjar riktigt jobbig trötthet göra sig påmind. Jag har nog provat alla kombinationer av tabletterna jag har. Två dagar denna vecka var rätt ok med sovningen, men efter de två dagarna så blev det ju värsta kaoset och jag kom inte upp ur sängen. Tänk när det kan vara som vanligt igen! Gå till jobbet måndag till fredag och sen jobba extra på helgerna och dessutom orka festa med kompisarna och gå ut och dansa. Och då tränade jag på gym minst fyra dagar i veckan också. Just nu så känns det som en omöjlighet men eftersom jag levt så och trivts med det så måste det ju gå att få det att fungera igen.

Jag har fortfarande inte startat om datorn vid skrivbordet så än behöver jag inte göra några operationer i den

Sex dagar kvar!!!

föregående dag
nästa dag