Tisdag

Idag ska jag äntligen gå iväg och ta p-sprutan, endast nån vecka försenad. Jag var så himla säker på att det nu på fredag var den 20:e så jag förträngde det förra veckan. Tror att det är halv tre man kan gå dit.

Igår kom jag äntligen ihåg att ringa och beställa tid hos gynekologen. Vill du komma imorron sa den som svarade, det brukar alltid vara flera veckors väntan så jag blev helt ställd. I alla fall så fick jag en tid 6:e februari, det är inte så långt dit men jag har ångest över det ändå. Gyn, tandläkare och bilbesiktning är tre av årets värsta händelser.

Helt knäckt över det faktum att pysseltanten var sjuk igår. Massor av ångest och det påverkar inte det onda i axlar och händer speciellt väl, men det är väl som alltid, när jag känner att jag är lite på gång så händer nåt och det blir en djup dal istället. Får hoppas att denna nerperiod blir kort!

Det här påverkade inte mig bara psykiskt utan även fysiskt, jag fick tillbringa nästan hela natten i badrummet, såååå risig i magen. Kanske att jag blev mer stressad än jag trodde över de här papperna som f-kassan ska ha.
Jag hade faktiskt kommit igång med min cykling och nu blir det inte nåt av det Faan oxå!!! Jag vill ju så gärna komma igång ordentligt

föregående dag
nästa dag