Onsdag

Igår blev det lite för mycket för mig. Hem till Mamma och hämta täcket, fika med Lain, ta p-spruta, åka och handla garn. Helt knäckt efter det. Trevligt dock att träffa Lain, det är en månad sen vi sågs ju.

Denna dag ska inte innehålla så många punkter hoppas jag. Det blir lugners på stickfronten för händerna är så dumma Lain hade idé om att starta projekt hjälpa-mina-händer-och-axlar, jag hoppas verkligen att hon lyckas med det

På programmet står att ringa Lina, i måndags skulle vi fikat efter pysseltanten men eftersom hon var sjuk så blev det inget och vi bestämde att kanske på onsdag. Sedan är det eventuell dejt med Fred, jag ringde honom igår och frågade om han ville träffa mig (mest för att jag ville ha utskrifterna som han ordnat åt mig), han ville inte då men kanske idag.

Mest så har jag jäklans ont i huvudet idag Nu ska jag brygga lite kaffe och ta ett gäng huvudvärkstabletter och sen hoppas jag att jag är fit-for-fight igen Efter det väntar lite städning uppe på Majsans etage, det är massor av hår där och dessutom så ligger där en julgran i en kartong och den har jag tänkt att kasta ut. Den har inte varit framme på flera år så då är det dags för den att åka i sopen, ska bara plocka av ljusslingan först. Jag har ju packat ner den färdig i kartongen, med allt på, jag har bara vikt in grenarna lite. Väldigt praktiskt när man tog fram den, klar på mindre än en minut liksom.

föregående dag
nästa dag