Lördag

Jag blir galen på det här med script!!! Hur fasen kan det vara så himlans svårt? Det värsta är att det är så nära rätt, det som inte funkar är om man missar att fylla i ett obligatoriskt fält vilket ju är ganska väsentligt i detta sammanhang. Sen så vet jag inte riktigt om det blivit rätt med skickaknappen, det verkar inte som jag får mail när man tryckt på den. Snart så är det I allafall då så hoppas jag att få ordning på det inom snar framtid. En bra grej är ju att jag hinner sticka några halsdukar så det blir snabb leverans För säkerhets skull så stickar jag strumpor nu samtidigt, det är rätt kul nu när jag nästan förstått hur man gör och inte behöver läsa mig till hur jag ska göra hela tiden. Jag har upptäckt att det här med strumpstickning har en viss likhet med rally, först är det lite knöligt i början och sen är det transportsträcka till hälen, hälen blir specialen, sen är det transportsträcka igen tills det är dags att avsluta framme vid tån.

Igårkväll när vi kom hem så var jag så himla trött, vi skulle se en film men jag somnade tvärt. Vi gick in till sovrummet för att se på tv istället och jag somnade som en stock. Jag tror att det var för att vi åt så himlans sent.

Idag blir det lite grillning och god klyftpotatis. Efter det så funderar vi på att gå ut på krogen faktiskt Helt sjukt ju, jag har inte varit ute på krogen för att dricka bira på hur länge som helst!! Nu pratar jag alltså om att åka in till stan, inte gå på lokalhak. Vi får se hur kvällen artar sig, rapport kommer imorron

föregående dag
nästa dag