Måndag

Igår sa jag åt Fred att jag var trött på honom. Som tur var så tog han inte illa upp utan sa som det kändes att han flyttat hit. Tur att det togs på rätt sätt för annars hade det nog blivit singelliv för min del. Så gårdagen var en lugn dag. Jag var så trött efter att inte varit själv på så länge att jag kräktes och sedan somnade på soffan på eftermiddagen, sen gick det naturligtvis inte att somna på kvällen klockan elva, som ju är min standardtid, utan jag låg vaken rätt länge. Lite lätt trött idag också, hoppas det går över fort!

Hade tänkt att jag skulle försöka tvätta och städa lite igår men det gick ju inte så bra så jag ska försöka med det idag istället. Utgångsläget känns väl sådär, tvärfull tvättkorg, ont i händerna, dammsugarpåsen typ full, jag trött Tyvärr ligger detta över mig som ett ok just nu, jag har inte städat på flera månader, det ser ut som fasen här just nu. Innan jag börjar med städning så ska jag försöka organisera mina garner lite, just nu ligger de i påsar på matbordet, jag tror garderoben borde ha lite plats för även denna hobby.

Stickningen ligger lite nere nu på grund av att jag inte kan hålla i stickorna längre Trots det så är jag ju lite envis av mig och försöker att sticka nåt varv varje dag allafall, jag vet inte om det är rätt taktik men det är den jag försöker med just nu.
Lain skulle ju starta projektet få-ordning-på-mina-tassar så jag hoppas att det kommer komma igång snart och då kan det ju bara bli bättre När det då blir bättre så kommer stickningen också att gå bättre, så nu mest väntar jag på bättre tider....

föregående dag
nästa dag