Tisdag

AAAAARRRRRGGGHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

Igår kväll så la min router av! Helt nästan. Det gick inte ens att resetta den i det där lilla hålet som finns för fabriksreset. Inget internet på nån dator Jag bestämde mig för att dra ur elen i routern över natten i hopp om att den skulle börja funka. I morse så upptäckte jag att den fortfarande var död.

Idag stod fika med Jifer på schemat och det skulle ske mitt på dagen. Jag kände mig grymt stressad för det här med routern. Fikat avlöpte väl och den lilla sov snällt hela tiden. Däremot när vi skulle därifrån så var det lite jobbigt, Gullvivan är inte stans största fik och det var fullt med barnvagnar och rullatorer åsså skulle vi ut med vagn och grejer. Självklart så hade vi tagit ett bord långt in också.

När vi så småningom kommit ut så gick jag med Jifer till bvc och sen så hämtade jag Cajan och åkte och inhandlade en ny router. Hem och installera och allt funkar, tror jag allafall Fast säkert har jag ju glömt nånting väsentligt, det går tydligen inte att komma in på min ftp till exempel, men jag känner att det får faan vänta för just nu är jag så himlans slut efter fika och routershopping.

föregående dag
nästa dag