Torsdag

Jag blir galen!!! Nu håller min mobil på att ge upp, Lina hade stora problem igår när hon skulle ringa mig. Tänk om det varit så länge och jag missat massa samtal, typ såna från pysslet och f-kassan, då är det inte kul.

Igår ringde jag för säkerhets skull till pysslet och fick tag i pysseltanten så nu ska jag dit om typ tre veckor, hon skulle även se till så att jag skulle få träffa pysseldoktorn då. Båda dessa hade varit sjukskrivna i flera veckor, inte konstigt att det bara varit telefonsvarare hela tiden, jag skulle nog ha lämnat meddelande men jag tyckte att mitt ärende var så pass viktigt att jag ville prata direkt ju. Hoppas att allt ordnar sig nu.

Jag var och handlade kaffe och kaffemjölk igår, fick även med mig en väska hem Lina spenderade dagen med att vänta på fastighetsskötaren så vi kom inte iväg någonstans, kanske att vi gör det idag istället.

Vi pratade i telefon igår kväll och om hon inte skulle iväg och kolla bord så ska vi kanske åka iväg och ordna med router och jacka och grejs. Jacka känns viktigast. På andra plats grejs, och grejs är just denna gång schampoo, balsam, tops och sånt.

Som upplysning kan jag meddela att natten varit rätt sömnlös. Jag försökte ta-mej-faan med allt! Trodde ett tag att jag kommit på det ultimata, ha på Big Brother-kanalen på tvn, massa prat om totalt ointressanta saker, tyvärr så somnade jag och vaknade igen efter en halvtimme-45 minuter ungefär Efter detta misslyckande så försökte jag med att läsa och det gick inte nåt vidare, det blev så att jag fastnade i boken och var vaken typ hela natten och somnade framåt morronen

föregående dag
nästa dag