Söndag

Så himla trött och snorig på morronen, dessutom så nös jag säkert 40 gånger. Jag vill verkligen INTE bli sjuk nu. Det blev allafall lite bättre när jag varit vaken och uppe ett tag, får hoppas att det är något som bara är på mornarna.

Messade Lain för att höra om vi kunde ta en fika, jag var ju ändå tvungen att gå till centrum och hämta mitt paket på Ica. Hon fikade redan så hon fick ha dubbla sittningar Jag skulle spela min käcka ringsignal som jag har på min telefon, mentosreklamen, och min telefon bara dör. Den har ju varit lite konstig senaste tiden men nu var den död. Den fungerade utan minneskort och då kom vi på att vi går hem till Lain och formaterar mitt kort, hon har kortläsare i sin dator. När vi väl stoppar i kortet i datorn så går det inte att öppna Lain stoppar i några av sina kort och inte heller de korten finns. Jag frågar Devvil om hon kan laga mitt kort, och det kan hon Lain startar om datorn och så i med mitt kort och det finns!!! Devvil lyckades laga mitt kort!!!!

Nu hoppas jag att min telefon kommer att fungera lite bättre och inte vara så svår att ringa till.

Även projekt fixa-mina-tassar startade och jag fick med mig två sorters piller hem. Så imorron börjar jag med att testa den ena sorten. Vi kom överens om att jag ska ta tabletterna typ 12 på dagen eftersom jag har mest ont på eftermiddagen och kvällen. Jag lovade att rapportera hur det går. Hoppas verkligen att det är någon utav sorterna som funkar för då kan jag ju beställa tid på vårdcentralen och säga att jag vill ha just den sorten.

Imorron är även en av årets värsta dagar. Jag ska till gynekologen I år är det dessutom undersökning i stol och cellprovstagning, hua!!!

Nu ska jag ladda inför Big Brother, jaa, det är helt rätt, jag följer denna dokusåpa. Helt sjukt ju, jag som typ aldrig ser på tv ju

föregående dag
nästa dag