Måndag

Jag var så fruktansvärt nervös idag!! Idag är en av årets värsta dagar, gynbesök. Svassade runt här hemma och fick ingenting gjort och blev dessutom supersen iväg. Stressad som sjutton fick jag åka t-bana och höll på att kräkas. Som tur var när jag äntligen kom fram till Dr Kula så säger han att det är nästa år som det är cellprov och att idag är det bara ultraljud! Fatta hur lättad jag blev men samtidigt lite sur för jag hade ju stressat och nervösat mig helt i onödan.

När jag kom hem var jag helt slut. Frös och skakade och hade såååå ont i skallen. Jag la mig lite på soffan och somnade och vaknade inte förräns klockan var sju Missade alltså hela dagenJag hoppas att det var en reaktion på all min nervositet och stress och att allt är som vanligt imorron.

Igårkväll bestämde jag mig, jag beställde en dator Nåt jag aldrig gjort förut, jag vill helst handla i affär och få med mig det jag köpt direkt. Nu allafall så hittade jag datorn jag funderat på till hyfsat pris på Webhallen, såg att det var beställningsvara och då kunde jag ju lika bra beställa den och gå och hämta på Ica istället för att åka till Webhallen och hämta den. Så nu ägnar jag mig åt min favvosysselsättning, vänta....

föregående dag
nästa dag