Fredag

Igår så fikade jag med Lain. När vi satt och pratade på fiket om datorer och annat så kom jag på en sak, det är flera i min bekantskapskrets som haft problem med sina bärbara datorer och det har varit det trådlösa nätverkskortet som inte funkar. Varje gång har jag sagt att personen måste ha avaktiverat nätverkskortet och det har varit så. Jag måste vara himlans noga med att kolla det på min nya dator så jag inte framstår som en idiot.

Min nya dator ja, den har inte lämnat Webhallen än. På Lains inrådan så ringde jag dit och de hade inte fått den från leverantören än På deras hemsida står att det är beställningsvara och att det tar EN dag för dem att få hem varan. Fine! Nu har det gått 5 dagar och datorn har inte blivit skickat hit från dom än. Va faan, hade det stått att det tar 5 dagar att få datorn från leverantören till Webhallen så hade jag tagit det, men nu stod det faktiskt 1 dag. Skit också! Säkert så får jag vänta hela nästa vecka också.

Vi hann även med att åka iväg och handla garn så igår fick jag ihop ett par ullsockor. Jag skippade ju idén med halsdukar i ull eftersom de skulle bli så himlans dyra och gjorde ett par strumps istället, ett par kostade i enbart material nästan 200:-

Ingen dator än Dumma Webhallen

föregående dag
nästa dag