Lördag

Idag står gå-på-Ica på schemat. Det blev inte nåt Ica igår så då får det bli idag istället, det är ju säkert mindre folk där idag än igår

Jag målade naglarna igår, för typ första gången på flera år, slutsats = det går inte att sticka innan nagellacket torkar helt och fullt. Det känns grymt konstigt, det är så jag förstår Viggos pappa när han sa att det känns som att man har nåt på naglarna. Den episoden hände typ för tjugo år sen och så målade jag naglarna jämt och förstod inte hur han kunde tycka så, nu känner jag att jag förstår och har blivit gammal och klok.

Jag måste ju passa på att ha långa naglar nu innan hojsäsongen börjar, av erfarenhet så vet jag att naglarna lätt går av när man ska till att skruva loss batteriet för att ladda det och sen putta tillbaka det. Jaja, jag har haft korta naglar i flera år nu så det kanske är dags att ha långa i en vecka eller nåt. Hur som helst så lär det inte bli långvarigt med långa naglar för det är så jäklans svårt att få i och ur linserna.

Om jag inte har för ont i fingrar, händer och axlar så ska jag baka idag, pitabröd står på programmet. Förvisso så frågade jag General hur man gjorde och han hade glömt men jag tror fasen att jag kan greja det ändå.

föregående dag
nästa dag