Måndag

Pysseldagen! Det var vad jag trodde att det skulle bli allafall. I morse ringde pysseltanten och berättade att det var akut personalbrist så jag fick inte komma dit idag, fick en tid på onsdag istället. Värsta paniken över f-kassapapprena!!! Hon berättade dessutom att pysseldoktorn är sjukskriven Detta besked resulterade i att jag inte mår så himla bra, när hon ringt så gjorde magen uppror och det blev inte alls kul Jag som trodde att all ångest och sånt skulle försvinna idag och istället blev det tio resor värre

Det blev inte någon bakning igår. Jag var på affären och kom hem med glödlampor, garn, mjölk, ris och lök och hade då glömt jäst. Såååå oväntat att jag skulle glömma nåt väsentligt liksom.

Nu blir det till att försöka kämpa några dagar till. Hur fasen jag nu ska palla det liksom Undrar egentligen om vården får göra såhär? Och speciellt så undrar jag vad f-kassan säger, jag kommer ju inte att få in mina papper i tid nu ju. Jag får göra personlig konkurs den 1:a Mars eftersom f-kassan ville ha papprena den sista februari.

Jag går å lägger mig nu

föregående dag
nästa dag