Fredag

Min första räkning sen jag bytte till Comviq Knock Out har kommit! När jag bytte fick jag ta med min pott från mitt gamla abb men de sa att jag skulle få betala faktureringsavgift på 19:- varje månad eftersom jag vägrar autogiro. Denna räkning var på -39 kronor Förstår ni? Comviq ska alltså ge mig 39 spänn!! Jag tror förvisso inte att jag kommer få dessa 39 kronor men det ser ju kul ut på räkningen allafall.

Jag måste lära mig att sticka vantar! Det blir ju hur bra som helst med ett set bestående av halsduk, strumps å tumvantar. Men först så måste ju affären där jag köper garn få in mer garn av samma färg som jag gjort halsdukar och strumps av, jag har typ handlat upp hela deras lager nu! Den färg som jag tror kommer gå bäst är svart/mörk grå och den har varit slut i två veckor nu Hela min affärsidé spricker ju om jag inte har tillgång till garn ju.

Idag har jag varit och fikat med Lain och Dimman. Lain har också gått in för att sticka halsdukar nu och hade fått ihop några lurviga. Dimman var nog inte så där jätteimpad av stickerisnacket. När vi gick från fiket så träffade vi Lains mamma och hon kanske har Gömda och Asyl hemma, jag har kommit på att min lilla Mamma ska läsa dessa böcker. Jag var även en sväng på bolaget, det skulle jag aldrig ha gjort för nu har jag så satans ont Undrar om det finns driveinbolag nånstans, då ska jag garanterat prova det!!

föregående dag
nästa dag