Onsdag

För ett tag sen så var jag och Lina och handlade schampo och sånt på Eko. Jag hittade Sunsilk som skulle vara bra för färgat hår. Nu har jag provat detta schampo och balsam en tid och jag har väl varit sådär halvnöjd men jag har tänkt att håret måste vänja sig. Nu har jag tvättat håret med mitt gamla schampo och balsam och kommit på vad som varit fel: Håret har liksom inte varit rent!!! Hur faan kan det komma sig? Jag har alltså gått omkring med skitigt hår i två veckor Frågan är ju nu om jag ska ringa till tillverkaren och berätta detta hemska eller om jag ska låta bli. Det känns som att jag inte riktigt har kraft till att göra sånt just nu och om deras ersättning är en kupong på 500 spänn av deras produkter så känns det ju som bortkastad tid och kraft, jag kommer ALDRIG mer köpa Sunsilk!!!

Idag har jag haft dubbla sittningar på fiket! Först med Jifer tidigt och fick i mig frukost och senare med Lain och fick i mig mera kaffe. Sedan åkte jag och köpte lite garn för igår så började jag på tumvantar och garnet räckte till allt utom tummarna så jag var ju tvungen att köpa så att vantarna skulle bli klara!

Moster E har i alla år gjort tumvantar med för små tummar, med detta i minne så stickade jag och det blev för stora tummar!!! Jaja, får hoppas att jag lär mig snart! Dessa vantar med för stora tummar kommer jag att bära med stolthet!!!

föregående dag
nästa dag