Lördag

Jag glömde ju att berätta en sak igår, jag har snattat!!! På bolaget!!!! När Lina och jag var på bolaget så stoppade jag ner ett flak i min shoppingkärra och så tog jag en öl till som jag skulle visa i kassan så kassören kan blippa den. Jag kollade inte så noga men sen när vi satt och fikade så såg jag att jag betalat för 24 öl och det är ju ett flak så jag fick ju med mig blippölen gratis. Den drack jag upp igår och det kändes bra.

Idag skulle MrT hjälpa mig med att handla kattsand, han ringde i morse och sa att det var nåt öppet hus på hans barns skola och att han skulle åka dit. När klockan var halv fem så ringde jag och frågade vad han gjorde och då var han på väg därifrån. Inget djuraffärsbesök idag inte.

När han lämnat sina ungar så ringde han och då skulle han hem och vila lite och sen komma över hit, han ska ta med pizza så idag kommer jag känna mig grymt nyttig!!!

Jag är lite sliten sen gårdagen och har varit på väg in i duschen typ hela dan, hoppas jag hinner det innan MrT kommer hit, måste ju vara lite fräsch inför mötet

föregående dag
nästa dag