Måndag

Tandläkarbesök!!!

Jag hade allafall inga hål!!! Tyvärr så fick jag ju lite skäll för att jag inte tagit hand om mina tänder nåt vidare, jag har ju typ inte använt varken tandtråd eller tandstickor sen nyår när jag fick det där pappret från f-kassan.

Efter tandläkarbesöket så stod en fika och routerproblem hos MrT på programmet. Han vaknade när jag ringde efter tandläkarbesöket och när jag en dryg halvtimme senare kom dit så tror jag att han fortfarande låg och sov. Jag fick fika och sen så försökte jag förstå vad problemet är med hans router, han säger att routern tappar internet hela tiden. Jag satt där i flera timmar och tappade bara internet när routern startade om. Nu har han allafall så att alla datorers macadresser är låsta till ipnummer. Å jäklar om han håller på att fabriksresetta sin router nu Jag tror att hans routerproblem beror på att han hela tiden resettar den när den inte funkar istället för att försöka ändra i routern. Å jäklar om han byter lösenord Jag har sagt att om han gör grejs som han kanske måste ha hjälp med så är det bra om jag vet lösenordet eftersom han är så himlans förvirrad och gärna glömmer bort sånt. Får hoppas att allt fortsätter funka nu.

Det som jag tror kan bli lite strul är när han ska få sitt hemmanätverk att funka och tror att han måste göra nåt i routern för det och inte ställer in det i sina datorer.

Hur som helst så är jag helt slut efter denna dag! Hoppas bara att jag inte kommer ligga utslagen i flera dagar efter detta.

föregående dag
nästa dag