Söndag

Jag skickade ett sms till MrT idag och frågade om hans ungar går på amfetamin eftersom de aldrig verkar gå och lägga sig. Som svar fick jag ett förlåt. Får väl se om jag får ett samtal senare idag.

Enorm ångest präglar denna dag. Läkarbesök 09:00 imorron känns inte sådär jäkla bra, eller egentligen så känns det väldans bra eftersom jag hoppas på att saker kommer lösa sig efter det besöket. Tyvärr så har jag reagerat rent fysiskt på detta och inte sovit och varit grymt dålig i magen och även kräkits, dessa symtom kommer förhoppningsvis att ge sig efter imorron.

Häromdan så skickade jag mail till Jifer och frågade om jag fick låna hennes kamera som bara funkar ibland, nu har jag fått svar, jag får låna Nu hoppas jag på att vi kan ta en kameralåningsfika snart och efter det så kommer det äntligen att bli bilder här på sidan av mina halsdukar, strumps och vants! Skam den som ger sig va! När dessa foton är klara så kommer det även att gå att beställa saker, det har ju blivit lite försenat detta projekt men det kommer ju en jul även 2006

föregående dag
nästa dag