Onsdag

Oj vad det blev mycket!! Måndag var det läkarbesök och när jag skulle dit så fastnade jag i värsta bilkön, när jag kom fram så var jag så jäkla stressad att så fort nån sa nåt till mig så började jag grina. Pysseldoktorn frågade hur jag mådde och jag sa att jag inte mådde nåt vidare och att det varit himla jobbigt när både hon och pysseltanten varit sjuka och f-kassan velat ha papper. Jag menade inget illa mot henne men det verkade som hon tog det så för hon sa flera gånger att hon faktiskt ordnat tiden åt mig och att hon för att träffa mig missat möte och grejer. Det resulterade i att jag kände mig ännu mer pressad och stressad och bröt ihop ännu mer

Det känns som att detta samtal ligger till grund för om jag kommer få pengar från f-kassan eller inte och när jag kom därifrån så märkte jag att jag inte kom ihåg nästan nånting av vad som sagts. Får ju hoppas att jag inte sa nåt dumt.

Efter läkarbesöket så åkte jag till Lina och tog en fika och så fick hon äntligen låna boken, Mias hemlighet, som hon varit på gång att låna i typ ett halvår. När jag kom till Lina så frågade jag om det var okej att jag behöll solbrillorna på, då förstår ni kanske hur illa det var.

På väg från Lina så ser jag J i bärgningsbilen och fiskar upp mobilen ur väskan och följer efter honom samtidigt som jag försöker ringa till han. Jag gav upp ringandet och följde efter till kontoret istället. Han blev nog lite chockad men såg rätt glad ut. Han mådde bra och hade flyttat, jag har tänkt att ringa honom hur länge som helst men det har inte blivit av så jag fick en liten uppdatering där vi stod. J tittade även på Cajans rost och sa att man måste lacka om bakluckan, av en händelse så kände han en snubbe som sysslar med sånt. Jag ska ringa upp J och så ska vi försöka få snubben att titta på Cajan.

Igår så hade Pappa namnsdag plus att det var en semmeltisdag så vi åkte ut till kyrkogården och tände ljus. Efter det så åkte vi till Farsta och Classe, äntligen köpte jag sånt där papper som gör utskrifter som kan strykas på tyg. Hem till Mamma och fika, kaffe och semla. Semla med grädde!!! Sååååå gott!!!!

När jag kom hem skulle jag ju försöka mig på tygtryckning. Först så tar jag bilden som ska tryckas och trycker print, pappret fullkomligt försvinner i skrivaren Jag fick ta ur alla sladdar ur skrivaren och lyfta ner den på golvet, pappret fanns ingenstans!! Till slut så hittade jag pappret efter lite skruvande och bändande. På det igen och jag skriver ut, utskriften hamnar på fel sida av pappret. Vänder på pappret och stoppar i det i skrivaren och det försvinner lika mystiskt in i skrivaren igen. Så småningom får jag till utskriften bara för att upptäcka att jag måste ju spegelvända bilden för att det ska bli rätt.

Bildhantering är nåt som jag fullkomligt ääääälskar, NOT!!! Förr i tiden så var jag en hejare på det men efter sjukdom och axelont så har jag legat av mig och glömt det mesta. Hur som, jag skickade bilden till MrT och han vände på den. Försökte skriva ut igen nu när bilden faktiskt var åt rätt håll, samma cirkus med skrivaren igen. Till slut fick jag ut en halv sida som var okej så jag provade att stryka den på tyg, det funkade INTE!!! Jag tittade lite mer noga på förpackningen till papperna och där står att det ska användas bläckstråleskrivare, jag har ju en svartvit laser Förvisso så har jag en bläckstråle som står i garderoben men till den måste jag köpa nytt skrivarhuvud för att den ska fungera och ett sånt kostar typ en femhundring. Istället kommer jag på att höra mig för hos kompisar som bor i närheten, inte så många alltså, om nån har en bläckstråle. Det verkar som att alla mina bekanta har blivit rika och bytt upp sig till färglaser, alla utom en, Lina kan man lita på!!! Tyvärr så var hon upptagen idag så jag får vänta tills imorron Så nu väntar jag på att det ska bli torsdag

föregående dag
nästa dag