Torsdag

Nu har jag ny taktik!!! Om jag sminkar mig så ser jag nog piggare ut. Denna fundering uppkom då jag smällt skärbrädan i näsan och blivit lite blå, jag ville ju inte gå hem till Mammsen och vara blå dagen efter att jag bjudit MrT på middag, hon skulle säkert blivit lite misstänksam då....

Nu är ju det blåa borta men jag tror ändå att jag ser lite piggare ut med lite puder och rouge än utan. Detta är helt sjukt egentligen, jag är ju liksom inte den som sminkar mig i tid och otid. Om folk, speciellt såna som inte träffar mig ofta, tycker att jag ser piggare ut så slipper jag ju kommentarerna om hur sliten och trött jag ser ut. Det är konstigt hur viktigt det blivit med vad andra tycker om mig nu, förr brydde jag mig aldrig.

Idag skulle mycket ske men det blev ingenting förutom att vänta på gaskillen. Jag hann inte med att ringa till J och utskriften hos Lina blev det inget av. Jag har varit helt knäckt hela dagen, jag tror att det beror just på att jag planerat in att jag skulle göra så mycket och blev stressad.

Men imorron!!! Då ska jag minsann ringa J!! Och förhoppningsvis även hälsa på Lina för utskrift!!!

föregående dag
nästa dag