Fredag

I min fantasi så trode jag att alla grejer jag skulle göra igår mirakulöst skulle försvinna om jag inte gjorde det igår, så var inte fallet. Dagen börjar med att Jifer ringer och berättar att hon måste åka och köpa nya skor till sin dotter och att våra kamerafikaplaner ändras. Fine, inga probbs, jag skulle i alla fall få låna kameran.

Något senare ringer Lina och säger att hon nu ska vara hemma i två timmar så om jag ville skriva ut så skulle jag passa på nu. Fortfarande lugners!
Sedan så ringer jag till J för att höra om hans kompis hade möjlighet att titta på rosthögen Cajan, det hade han. Nu börjar stressen.

Åker iväg och träffar J och åker till hans kompis som kollar Cajan och säger att han aldrig sett nåt liknande förr och att det blev ett stort jobb om det skulle bli bra, eventuellt så får jag köpa en ny baklucka. Då ringer Jifer och säger att hon är i centrum om typ tio minuter. Snabbt som fasen fick jag åka tillbaka till centrum och snabbträffa Jifer och få låna kameran. Tack snälla!!!

Nu äntligen skulle jag komma iväg till Lina!

Kommer dit och är så stressad att jag inte kan slappna av och Lina är i samma läge. Hon håller på med bokföring på sin dator och knappar ett tag och sen så ska jag stoppa i mitt usbminne så filerna kan skrivas ut. Då dör Linas dator!!!! Men shit liksom!!! Jag trodde att jag förstört hela hennes dator men hon sa att det varit fel på den usbplutten innan, det värsta var väl att jag trodde att allt hennes jobb gått förlorat. Liiiite lätt ont i magen fick jag.
Datorn börjar att starta upp sig men tvärdör, funkar inte i felsäkert läge eller nåt. Jag slänger mig på golvet och letar bakpå datorn efter strömmen, jag tänkte att den kanske ville bli strömlös ett tag. Då helt plötsligt så går datorhelvetet igång!! Och Linas jobb var kvar!!! Puh!!!
Till historien hör att Lina ska åka utomlands imorron och inte hade tid med något minsta strul i sitt pressade schema.
Vi skickar över filerna från min dator till hennes, vilken jäkla tur att jag tog med min dator! Sedan öppnas filen och den skrivs ut. Då tar bläcket i skrivaren typ slut!!!

Just idag känner jag mig som en belastning för alla! Hoppas att jag någon gång kan återgälda allas vänlighet idag på nåt sätt!

På vägen hem åkte jag förbi Mamma och där blev det lite trädgårdsarbete. Jag berättade då om allt som hänt idag och det kändes ju bra att få häva ur sig det.

Nu äntligen är jag hemma och har strykit och sytt lite märken på halsdukar, vantar och strumps. Det blir kanonfint!!!

föregående dag
nästa dag