Måndag

Filuran tipsar: Om dragkedjor trilskas så ha på hårdtvål och dra upp och ner ett par gånger så funkar det kanoners sen

Jag har en, eller två, trilskande dragkedjor men ingen hårdtvål. Dagens projekt blir att antingen köpa hårdtvål eller så beöka nån som har.
Mina fina byxor som jag köpte i somras ju, eller fina kanske inte är rätt ord men enormt sköna.

Undrar när Lain har ätit klart egentligen Jag ringde henne i fredags och då åt hon och sa att vi tar det sen, hon har fortfarande inte hört av sig. Förvisso så tror jag att hon kanske hade helgen redan planerad som hon brukar och inte hann med att ringa upp. Får se hur det blir till veckan om vi kanske kan få till en fikers då. Lain är ju den enda jag vet som ser på Big Brother och som jag kan diskutera detta grymt dåliga tvprogram med. Eller egentligen så vet jag nog fler men inte som jag har möjlighet att träffa tyvärr, Thord och Mary är ju så himla svåra att få tag på

Undrar just vilken dag som Classe har varuleverans, jag vill ju så jävla mycket att det ska komma in skrivarhuvud till min skrivare så att jag kan göra strykapåtryck!!! Igår så sa killen som jobbade i kundtjänsten att han inte kunde säga vilken dag det skulle komma in. Jag blev grymt irriterad! Förmodligen så blev jag ju irriterad bara för strulet med skrivarhuvudet jag köpt, Classe är ju en av mina absoluta favvoaffärer!!!

Igårkväll så ringde jag MrT och föreslog att vi kanske skulle ta en lunch till veckan, det lät som att det inte skulle vara helt omöjligt. Trots detta så tror jag ju att det inte kommer bli av för jag hoppas att han kommer ha massor av jobb eftersom jag vill att hans firma ska gå bra. Får se hur det blir.

föregående dag
nästa dag