Onsdag

Foundation, det är jobbigt att köpa har jag märkt! Får nog gå på färgaffären i centrum och handla, där brukar faktiskt det grundläggande finnas i både smink och parfym. Svårigheten är ju att ta sig dit.

Idag måste jag även handla på Ica och bolaget för imorron så skiljs jag från Cajan, inte för evigt men för några dagar, han är nog inte klar förräns nästa vecka.


Jag kom iväg till färgaffären!!!

Lain hade slutat äta och blippade en undran om vi skulle fika och det skulle vi ju. Då var jag ju nästan vid färgaffären så jag gick in där och kom ut en femhundring fattigare.
Efter det blev det en tur till Classe och där hade de fått skrivarhuvuden i obrutna förpackningar. Jag var även och handlade garn och sen en sväng hem till Mamma med recepten, tyvärr så var Mammsen inte hemma.

När jag kom hem så startade projekt få-igång-skrivaren. Jag tror halva färgpatronerna gick åt innan det blev bra Men sen blev det kanonbra

Jag var ju tvungen att testa trycket för svart tyg och det blev inte sådär himlans bra, pilligt var det också. Då provade jag med vanliga trycket på lite mörkare tyg, då försvann nästan texten
Jag tillbringade en lååååång stund med min favvosysselsättning bildbehandling för att göra texten lite tjockare. Helt oväntat så klarade jag inte det utan fick bara ont i axlarna Då ringde jag MrT och bad om hjälp. Han hade inte tid. Jag sa att jag behöver ju inte bilden nu utan det skulle bara vara kul att få till den nångång. Jag talade även om att jag var lite lättirriterad för att jag har så himla ont så det blev inget tjafs.
Tyvärr så är MrT jäkligt förvirrad och tankspridd så han hade glömt bort lilla Cajan men snäll som han är så skulle han ta sig tid att skjutsa mig och Cajan imorron ändå *kram*

föregående dag
nästa dag