Torsdag

Jag har separationsångest!!!!!

Idag lämnade jag Cajan, han kommer inte vara klar förräns nästa vecka på onsdagen eller torsdagen Lilla Mamma förstod min ångest och jag fick låna hennes bil. Så för att jag nu får köra omkring i en relativt ny bil så kunde jag hämta böcker som jag fått av MrTs mamma. Imorron, om det är fint väder, så blir det däcksbyte på Mammas bil, jag hade fått byta däck även om jag inte lånat bilen men vad gör man inte för att slippa vara utan bil

Idag har varit en bra dag!!! Känns som vanligt eller vad man ska säga, alltså som innan jag blev sjuk. Hoppas att det håller i sig och att jag inte kommer få ångestattacker efter allt som jag hunnit med idag.

Tänk om det vackra vädret fortsätter och jag kommer må bra hela tiden och kan sluta ta medusiner!!! Jag längtar som en galning tills att den dagen ska komma!!!

Idag satte jag motorcykeln på laddning, hoppas att den går igång så att jag kan boka service. Ava brukar ha så jävulskt mycket att göra så det vore ju kanoners om jag kunde få in den nu, innan alla andra.

föregående dag
nästa dag