Tisdag

Fy fasen vad det luktar tigerbalsam i mitt sovrum!!! Jag har grymt ont men är fast besluten att genomföra detta med min webshop. Frågan är vad jag ska skriva på leveranstid, det går ju inte att skriva: beror på fysisk förmåga Tänk om jag får en beställning och blir jättedålig i händer och axlar, vad faan gör jag då liksom??? Tur att det inte ska bli nån nationellt känd shop där alla handlar

Idag blev det en promenad hem till Mammsen och det var så jäkla kallt om benen att jag fick ta bilen hem. Väl hos Mamma så blev det fika med semla och hon hade hittat Pappas en rock som jag kunde ha, det var lite tråkig färg men det kan väl åtgärdas.

Jag blev korthårig också!!! Mamma klippte mig och det känns grymt kort nu, säkert en 15-20 centimeter kapades

Hårklippningen är allafall inte ens hälften så deprimerande som att allsvenskan inte sänds på tv!!! Det är ju förjävligt hur dom håller på

Jag hoppas att det löser sig snart för annars så blir det bara till att lyssna på radio hela säsongen och det är ju inte riktigt samma sak.
Jag ringde MrT för att höra om vi skulle gå på matchen, i fem timmar höll jag på innan jag fick tag i honom bara för att inse att varken han eller jag egentligen inte orkade åka iväg till Söderstadion. Det värsta var ju att han inte gjort nånting och kläcker ur sig att det inte ringt nåt hos honom, jag blev ju faktiskt lite orolig ett tag att det kanske hänt nåt när han varken svarade på mobilen eller hemma på så länge. Nu var ju allt bra så det är ingen fara på taket!

Nu blir det till att lägga sig på soffan och lyssna på fotboll, skittrist men samtidigt kul att allsvenskan börjar "fååår riiil"

föregående dag
nästa dag