Tisdag

Idag har en länk tillkommit här på sidan, på startsidan finns nu FiluranShoppen!! Tyvärr så går det än så länge bara att beställa via mail men jag hoppas att det så småningom ska bli en "riktig" webshop. Fler foton kommer att komma dit när kameran vill vara med. Hoppas att ni gillar det ni ser där!!

Idag är det jättefint väder och jag är så trött att jag inte orkar gå ut MrT var här och ringde på dörren men eftersom han inte ringt innan så ignorerade jag som vanligt dörrklockan. Han lämnade en utskrift i brevlådan så därför vet jag att det var han Att han inte på alla år lärt sig att jag inte öppnar dörren om man ringer på utan att ha aviserat sin ankomst

Egentligen så borde jag väl ha åkt till lilla Mamma och bytt däck på hennes bil idag och kanske åkt och köpt sommardäck till Cajan men det får bli en annan dag. Det är ju April och vädret skiftar från snö till sol hela tiden.

Jag hade tänkt att åka upp till landet till påsk men nu har jag fått tid hos nya pysselkillen direkt efter påsken och man vet ju aldrig om man kommer hem i planerad tid när Majsan är med där. Alltså missar jag fisketävlingen och årsmötet men eftersom jag inte varit med på det förut så kommer jag att klara mig fint ändå!! Jag längtar norröver nu!!!!

föregående dag
nästa dag

© Filuran 2006