Onsdag

En tanke slog mig, tänk om detta droppande med vatten i min lägenhet hänt på den tiden när jag var frisk och jobbade heltid plus extrajobb Det hade kunnat gå flera veckor innan jag hade märkt det ju, jag var ju bara hemma och sov i stort sett. Jag försöker på detta sett att ta fram nånting positivt med att inte må bra och vara hemma om dagarna

Jag funderar även på en ny produkt till min shop, motorcykelstrumps. Det skulle alltså vara extra långa, nästan längre än paret jag gjorde till Sic, så att strumpsen går upp till knät och värmer den där glipan som gärna blir mellan stövlarna och skinnstället. Kanske att det ska vara bara skaften, stövlarna man har brukar ju vara rätt varma av sig själva. Vi får se hur det blir.

Idag träffade jag nya pysselkillen. Jag tror han kan vara bra. Han förstod oron över ekonomin och han kommer säkert att förstå en hel del annat på vägen. Jag berättade om mina kompisar som fått svar från f-kassan att de kan jobba heltid trots diskbråck och annat, han trodde inte att det skulle vara något problem i mitt fall så jag hoppas så jävla mycket att han har rätt!!!!

Efter pysslet åkte jag till Lina och fikade och berättade att det kändes rätt bra med den nya. Hon hade fått tillbaka sin router från d-link så vi åkte ner på posten och hämtade den. Lika bra at prova den innan jag tar hem min så då gjorde vi det. Det gick väl sådär kan man säga. Först märker vi att elsladden till den inte funkar, det tog ett tag innan vi kom på att det var just elen som var felet. Sen kopierar vi alla inställningar från min till den nya och det funkar ändå inte. Så jag kom hem utan router, tur att jag har några på lut hemma.

Undrar om det var idag jag skulle åka hem till Mamma Jaja, hon har ju allafall inte ringt så det var nog inte nåt viktigt om det nu var nåt.

Jag är nu helt slut efter allt detta och ska nog lägga mig på soffan ett tag. Imorron är det dags att åka och handla lite, Lina har hittat billiga kylväskor som man kan koppla till cigguttaget.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006