Torsdag

Igår bestämde jag mig för ett bad. Tappar upp vattnet och glömmer bort det fick torka halva badrumsgolvet och det behövdes ju. Själva badandet blev lite förskjutet om man säger, tänkt tid typ halv åtta, badtid nio.....

Imorse så åkte jag med Lina för att handla kylväska, det gick bra, vi fick varsin. Sen skulle vi på bolaget, det gick väl sådär. När vi kom till kassan så säger de att det går inte att betala med kort Rena 1800-talet!!! Som tur var så hade Lina lite cash och kunde betala för oss.

När jag kom hem var jag så himla trött att jag kräktes. Vila lite tänkte jag. Somnade som en gris och vaknade helt dregglig Jag som hade tänkt att jag verkligen skulle göra nåt av denna dag, åka lite hoj och fixa bilen och sånt. Hoppas att det fina vädret som är idag håller i sig även imorron så att jag kanske kan få lite ordning i bagagen på bilen allafall, nåt hände när Cajan var på lackering och hatthyllan som jag har som "vägg" bakom sätena har rasat och allt har då hamnat i en hög, värsta kaoset liksom.

Jag hoppas på finväder imorron

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006