Lördag

Lite upprörd!!

Jag ska faan sluta upp med att vara snäll!!!
Som person så fungerar jag så att så länge jag har så delar jag med mig och bjuder. Nånstans så tycker jag väl att man gör mot andra som man vill att andra ska göra mot en själv. Nu har jag märkt att det finns folk i min bekantskapskrets som enbart väljer att träffa mig när jag HAR. När jag inte HAR så sägs det att han/hon är upptagen, kanske nästa vecka/helg. Irriterande!!
Tur att jag även har kompisar som är mer humana och inte bara ska ha och ha. Det kanske måste till såna här episoder för att man ska inse vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara är bekanta. Just nu känner jag att jag verkligen uppskattar de vänner jag har. Slutsats: Hellre få riktiga vänner än mååånga bekanta!!

Igår påbörjades operation flytta-stickgrejerna-från-matrummet-till-sovrummet. Jag började med att fika och bestämde att operationen skulle börja efter fikat. Jag drog ut på fikat så gott jag kunde och sen så startade jag.

Vet ni hur jäkla mycket damm och skit det hinner bli på fyra månader???? Det är nämligen ganska exakt fyra månader sen jag över huvud taget försökte städa. Igår var jag förhållandevis pigg för första gången på lika lång tid och försökte allafall att ta till vara den energin.
Rena lakan och dammsugning av sovrummet, fy faan va damm, speciellt vid symaskinen.
För första gången på ni-vet-hur-länge så ser jag nu skivan på mitt matbord. Det känns lite bra faktiskt. Det jag inte orkade med var att ta bort strykbrädan från matrummet så den står ju där och står. Sen blev klockan så mycket att jag inte ville köra dammsugaren så det hoppas jag att jag ska klara av idag.

Nästa vecka måste jag försöka få till en fika med Lain, jag har ju inte pratat Big Brother med nån på hur länge som helst nu!!! Så igår skickade jag sms med Big Brother-uppdatering, hon är ju typ den enda jag känner som jag pratar huset med.

Igår hade jag även en diskussion med Scorpan, mest om routrar och kom fram till att han kan inte förklara så att jag förstår. Alla lär vi oss på olika sätt och mitt sätt är inte hans sätt. Han skulle allafall visa på papper när vi ska till Dalarna, då är även S-J med och S-J brukar kunna förklara så att jag förstår. Så nu ni, om en månad är jag expert på routrar!!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006