Måndag

Undrar just hur många som mår dåligt idag?

Jag börjar inse hur konstig jag är! Alla jag känner, i stort sett, har koll på vad som går på tv och alla reklamfilmer. Jag har noll koll. Ändå har jag ju senaste året strävat efter att bli en vanlig människa som ser på tv och jag har försökt följa ett flertal serier, följandet av serierna har väl gått sådär men jag har allafall lyckats se en tre fyra avsnitt av samma serie. Folk säger: Har du sett, åsså nån serie som tydligen ALLA ser på, och jag har inte en susning om vad det är. I och för sig så trivs jag rätt bra med att inte vara bunden av en massa tvserier men samtidigt så är det lite kul att se på när jag väl kommer ihåg att titta.

Igår blev det lite BigBrotherfest och alla var nöjda med att Thommy åkte ut. Inte ofta vi är så överens som igår. Funderar på att nästa vecka ha en till fest för vi är eniga om vem som borde åka ut även då Själva smileyn förstår ni nog bara om ni tittar på BigBrother.

Igår drabbades jag även av Indysaknad och grinade lite. Det är inte klokt hur mycket jag älskade den hunden. Helt sjukt!!

Bara för denna saknad så letade jag lite bland gamla fotografier och insåg att jag måste börja fotografera igen. Undrar om man kan försörja sig som vykortsfotograf???
Tog även fram min gamla kamera som vill ha 135film, jag fick inte upp batteriluckan, jag ska gå till fotoaffären å fråga om de kan hjälpa mig där, jag måste ju ändå ha nytt batteri....

föregående dag
nästa dag