Tisdag

Min balkongdörr är inte vad den har varit!! Nu går den VÄLDIGT trögt både när man ska öppna och stänga och handtaget går inte att stänga Undrar om jag törs ringa till värden om detta eller om jag får en utskällning igen då

Jag börjar bli lite trött på att ha kort hår nu, igår satt jag och funderade på vad extensions kostar att göra. Säkert är det dyrt. Kanske är det jobbigt att sköta också och i så fall är det det som avgör och inte priset. Eller vid lite närmare eftertanke så tror jag att jag nöjer mig med mitt eget hår även om det för tillfället är kort!!!

Idag ska jag gå ner till tvättstugan för första gången detta året! Frottéhanddukar ska tvättas och såna måste torktumlas. Hoppas det går bra och att jag inte kollapsar helt. Förberedelserna inför tvättstugegåendet har mest bestått i att sova, jag har sovit rätt bra, om man jämför med hur det brukar vara, gick och la mig vi elva igår och har typ inte gått upp än. Enda avbrotten har varit för att gå upp och pinka och för att ge katten mat. Känns bra just nu men inte så kul att sova bort nästan ett helt dygn.

Jag återkommer med rapport om hur det gick med tvätten!!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006