Torsdag

Igår så blippade Plonka på ICQ och undrade om jag hade tid att ses en sväng så att han kunde titta på Cajan. Usch vad nervös jag blev Men som man hade kunnat vänta sig så var även Plonka en trevlig figur. Han sa att det inte är värt att slipa hela bilen men att man kan göra nåt åt huven.

Tyvärr upptäckte jag en hel del rost på skärmkanterna vid bakhjulen, får ta och ringa R igen och höra om det är dyrt att fixa. Cajan the rosthög klarade iallafall besiktningen

Det har blivit lite för mycket nu när jag i flera dagar försökt vara en vanlig människa och hållit på och städat och varit i tvättstugan. Igår var det ju som sagt äntligen Bajenmatchen som veckans match och MrT kom hit på kvällen. Inför honom försökte jag vara på bra humör men efter ungefär halva första halvlek så började jag grina. Jag tror det var mest för att jag var så himla slut och dessutom nervös inför besiktningen och rosthögen och allt.

MrTs dotter hade varit på kalas hos en av sina klasskompisar. Hennes klasskompis föräldrar driver lokala kinakrogen här och det var där kalaset hölls. MrT hämtade dotra där och såg buffén och tyckte att det fanns så mycket gott där så nu ska han bjussa mig på det till helgen. Det är ju bara några månader jag sa till honom att vi borde gå dit liksom....

Det var en jädrans tur att Cajan klarade besiktningen för när jag satt och väntade på att besiktningssnubben skulle åka runt huset så kände jag att en ångestattack var på gång, jag satte mig ner på deras väntbänk och lyckades stoppa den lite genom att andas. När jag kom hem så hade de satt igång med att riva i lägenheten ovanpå och lilla Majsan var helt spattig. Då kom attacken Fy fasen alltså!!! Vilken tur att jag var hemma!!

Lite lätt sliten efter denna morron gick jag och la mig. Majsan, som inte alls gillar byggjobbarna, tyckte det var en utmärkt idé. Tyvärr är det ju så att Majsan känner när jag inte mår bra, det är nåt jag helst inte vill att hon ska lida av ju, men nu när det är som det är så försöker hon på sitt sätt att ta hand om mig, gulleMajsan!!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006