Fredag

Ringde lilla Mamma igårkväll och hon är tydligen jättedålig med ont i huvudet och nacken och typ alla leder, 38,8 hade hon i feber också. Envis som hon är så har hon inte tagit några tabletter så jag tjatade lite på henne om att göra det. Imorron skulle hon nog ringa till doktorn allafall. Jag frågade om hon skulle åka in akut men det skulle hon INTE! Jag hade tagit mina piller så jag kunde ju inte ha skjutsat henne allafall. Det är i såna lägen som jag hatar mina tabletter!!!!

Igår hittade jag två stackars avocadosar som höll på att bli alldeles för mjuka så jag tänkte att jag slänger ihop lite guckamolle av det. Värsta besvikelsen!!! Jag kan inte göra guacamole på bara två avocadosar!!!

Idag står hårfärgning på programmet!!

Innan det så skulle jag kanskefika med Lain, det blev ingen fika, jag väntade att hon skulle messa men det kom inget mess, kanske hon också väntade.
Lite halvorolig är jag över att lämna Majsan ensam hemma dagtid, tänk om byggjobbarna börjar bila badrum eller nåt när jag är borta, då blir ju hon helt stirrig. Nu när det inte blev nån fika så behövde jag inte oroa mig över det utan väntade till klockan två, jag hade bestämt mig för att byggjobbare slutar två på fredagar. Då åkte jag hem till Mamma och hämtade hojen och for ut en sväng, en lååång sväng!!! Underbart!!!
Nu när jag är hemma igen så blir det en kall öl och hårfärgning så att jag är fin tills imorron då MrT ska bjuda mig på kinabuffé

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006