Måndag

Idag stod trädgårdsarbete på schemat. Mamma tyckte vi skulle göra ett ryck i trädgården även fast hon är dålig, hon är inte klok!!! Men man märker ju vart man fått sin envishet ifrån, både från Mamma OCH Pappa!!! Tyvärr så kände jag en enorm press över detta beslut från Mamma och blev helt knäckt på söndagkvällen.

Imorse så började de stöka i lägenheten ovanpå så Majsan blev ju helt spattig. Jag tänkte att jag väntar tills de är klara för dagen innan jag åker till Mamma och den väntande trädgården. När klockan var typ halv två så ringde Mamma och meddelade att hon nu mår lite bättre än tidigare så jag ska åka dit en sväng snart. Stackars lilla Mamma!!

För upplysning kan jag meddela att pollensäsongen är igång på allvar!! Som tur är så hittade jag ett paket allergitabletter i lördags så det går ganska bra, allergichock är ju inget som jag vill ha igen liksom.

I lördags när vi kom hem efter kinabuffén så hade min fontän lagt av helt. Jag började då fixa och dona och byta membran och grejer, MrT trodde nog att jag bara fyllfixade. Jag kan nu meddela att min fontän har ta mig fasen aldrig producerat så mycket rök som den gör nu!!!! Luran the fixer

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006