Tisdag

Jahaja, idag började de inte stöka på riktigt förräns vid åttatiden, tack för det!! Tyvärr så höll jag precis på att somna när de startade så det blev inte mycket sömn trots allt.

Majsan var lite stirrig så jag höll mig hemma tills byggjobbarna slutade för dagen. Lite trist för Lain skickade ett sms om vi skulle fika, men det kommer flera fikardagar!!

Istället åkte jag hem till Mamma eftersom vi skulle åka till sopen och sånt. Envisa Mamma som inte kan ligga i sängen när hon är sjuk! Bara för att hon inte gör det så känner ju jag att jag måste åka dit och hjälpa henne och se hur hon mår. Inte bra egentligen. Får hoppas att hon kan bli frisk snart, idag var hon iallafall hos läkaren och ska få provsvar imorron.

Mer sjukdomsprat, bara för att jag är så jäklans tråkig. Min axel som strulade förut har börjat strula igen, det börjar bli ett rent helvete att köra bil nu, tyvärr så är det den högra som gör ont och det är ju med den man växlar Jag sa lite till Mamma om det idag för att jag helt enkelt behövde hjälp för jag hade ont, egentligen vill jag ju inte belasta henne med sånt men vad gör man när man knappt får upp bildörren???

Det här med axeln, JAG VÄGRAR!!!!!!!

Förra motorcykelsäsongen blev spolierad över att jag nästan tappade ledbandet i foten och säsongen innan det var det axeln. Jag vägrar att få en till säsong förstörd!!! Kanske att jag ska försöka mig på vårdcentralen en gång för att se om det tar sex veckor innan man får en tid eller om de kanske blivit bättre så att man bara behöver vänta i tre!!! Vi får se hur det blir, in i det längsta så hoppas jag att det bara ska försvinna...

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006