Torsdag

I söndags när vi var på Eko så köpte jag hudlotion, en gulaktig flaska av märket Natusan, benrakningssäsongen har ju börjat. Jag köpte flaskan för det var den enda som var "normal" lotion utan sånt där anticellulit eller Q10 och allt vad det heter, jag tror ju liksom inte på sånt. Igår på dan så såg jag att jag var så himla skitig om händerna, jag tänkte ju att det berodde på trädgårdsarbetet så jag skrubbade järnet. Sen såg jag. Hudlotionen jag köpt heter holidaynånting och innehåller inte alls nåt solskydd som jag trodde utan innehåller lite brunutansolgrejs. Detta bruna fastnade alltså mest på händerna. Sedan när jag började kolla benen så visade det sig att det bruna fastnat på knäna men typ inget på själva benen. Jaja, jag tänkte bara berätta så att ni vet att ni måste kolla vad ni köper!!!

I lördags så fick jag Lains icqnummer på ciggpaketet, hon har ännu inte godkänt mig Kanske att hon var så pass smetig när vi pratade att hon glömt det Det sker nog så småningom allafall, icq ÄR ju bättre än msn!!! Och nästan hela veckan har gått utan att jag har haft möjlighet att fika, jag måste skärpa mig på fikafronten!!!

Igår så pratade jag efter mycket problem med Lina. Vi fick ringa säkert tio gånger innan vi hörde varann. Hon har äntligen köpt en diskmaskin och har haft lite problem med vattnet till den då hon inte vill ha sån där snabbkoppling på kranen utan sån där som gör en enskild slang till diskmaskinen. Tydligen svårt att köpa en sån.

Idag så har jag varit och inspekterat hennes diskmaskinsinstallation och fått ny dragkedja i mina byxor. OCH, jag har fikat för första gången denna vecka
Vi hann med en sväng till Netto också och där hittade jag en plattång och ogräsmedel. Ogräsmedlet lämnade jag av hos Mamma och passade samtidigt påp att visa byxorna. Lina var INTE nöjd med resultatet men det är både jag och Mamma, sådeså!!!
När jag kom hem så testplattade jag håret lite, det blir en jäkla skillnad när man har keramisk mot sån där i metall. Håret blir numera rakt

Just det ja, jag var hos pysselkillen idag. Jag tror att han passar mig bättre än pysseltanten, han känns mer engagerad på nåt sätt. Han ska ringa f-kassan åt mig så att jag kanske kan få besked lite snabbare om jag får pengar eller inte, det är ju bara denna månad ut kvar liksom. När jag var där så kom jag ju självklart inte ihåg vad min handläggare på f-kassan heter så jag skulle ringa och säga det på hans telefonsvarare. När jag kom hem så ringde jag och han hade ju ingen telefonsvarare Efter hur många signaler som helst så kom nån in som kopplade mig till receptionen, tror jag, och där fick jag lämna meddelande, puh!

Bara en sån sak som att pysselkillen kommer som det sista i min dag är ju ett stort framsteg. Eller framsteg, men det känns allafall bra, lite lättare än förut på nåt sätt. Hoppas att den känslan håller i sig!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006