Måndag

Igår gjorde jag världens godaste kycklingsallad!!! Det som saknades till var lite keso men det hade jag inte hemma så jag slängde ihop lite guacamole istället. Gottigt!!

Efter denna grymt goda middag så låg jag på soffan och lyssnade på fotbollen, tvavtalet är ju FORTFARANDE inte klart! Hammarby spelade mot Gävle och det gick braHammarby vann med ett mål mot Gävles noll!!
Igår så skickade Robban ett mess om att han varit på fotboll och han gratulerade till tre poäng mot Gävle. Jag letade som en tok efter hejarramsan, den med "vi har tagit tre poäng" men hittade den inte. Jag ringde MrT som brukar ha koll på sånt där, han trodde nog jag var full för jag var så uppspelt av letandet! Å du Robban, du vet nog vad jag menar för ramsa, jag hade ju liksom tänkt skicka den till din mobil men misslyckades

Senare igår var det Big Brother med utröstning. Äntligen fick Carina lämna huset!! Jag har fortfarande inte nån favvis till vinst men jag tror nästan att det nu står mellan Jessica och Anton.

Imorse så började dem borra och bila ovanpå, TIDIGT!!!! Hela dan är ju förstörd när man inte får nån ro liksom. Majsan verkade allafall inte så himlans stressad av det men orolig var hon och kollade ofta om taket skulle rasa in. Så idag har vi mest befunnit oss i sovrummet och Majsan skulle ligga nära, nära...

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006