Onsdag, Norges nationaldag

Dagens maträtt: Äggsalladen som inte blev igår.

Igår hade jag telefontid!! Lund ringde och vi pratade om ditten och datten medans hon gjorde pannkakor till sina barn. När vi pratar så ringer lilla Mamma och jag bad att få ringa upp henne. Precis när Lund och jag ska avsluta samtalet så att jag kan ringa upp min Mamma så ringer Lina. Lina undrade mest hur jag låg till inför fredagen och så skulle hon berätta att hon började få lite resfeber. Lina gjorde också pannkakor till sitt barn! Förstår ni hur sugen jag blev på pankisar??? Det blev alltså inte nån äggsallad igår utan det blev pankisar!!!

När jag efter allt pratande äntligen ringer upp Mamma så låter hon helt förvånad när jag säger att det är nu på fredag vi ska åka. Som tur var så var det inga problem utan Majsan fick komma dit även fast hon trott att det var nästa helg. Så Majsan ska till Mamma imorron och då ska jag även låna en orange säck så att jag kan packa täcke, kudde och handdukar. Jag provade med handdukarna i väskan och det tog upp halva väskan så jag övergav den idén med handdukar i väskan. I övrigt så har jag inte packat nåt än mer än pyjamas.

Gårdagen tillbringades inte bara med telefonprat utan även med att vänta att byggjobbarna ovanpå skulle bli klara så att jag kunde åka och handla. Jag var ju tvungen att handla mjölk när jag skulle ha pankisar som mat När jag satt och pratade med Lund så kollade jag saldot på Icakortet och såg att jag hade dryga lusentappen minus där så då kollade jag bankkontot och såg att jag fått nästan en femhundring från Pappa Ekonomin är inte den bästa just nu men tack vara lilla Pappsen så kunde jag allafall åka och handla mat!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006