Fredag

Dagens maträtt: Inte en susning eftersom vi åker till tvättstugan...

Tack för alla tips om Mors dag, Lund hade helt klart det bästa!!! Hon sa att Mors dag är den 28:e!!!

Ååå, vad tomt det är här hemma när Majsan är hos Mamma Som tur är så vet jag ju att hon har det bra och blir, om möjligt, ännu mer bortskämd.

Egentligen borde jag väl ha tagit vara på den Majsanfria tiden och dammsugit soffan och grejer, det är sånt jag drar på i det längsta, dels för att det är tråkigt och dels för att Majsan är så superrädd för dammsugaren.
Igår satte även resfebern in. MrT skulle komma över på kvällen och jag visste att han inte skulle bli glad men jag tog en öl allafall jag. Lite konstigt att jag är nervös inför denna träff, vad jag vet är det bara folk jag träffat sen tidigare.

MrT skulle upp senast halv tio så jag började väcka honom när klockan var nio. Sen ringde jag lilla Mamma för att höra hur det var med henne och Majsan. Efter samtalet gick jag tillbaka in i sovrummet och då hade han lyckats somna om. Kaffet var klart och han gick upp, vi sitter och fikar i godan ro och sen säger han att han känner sig stressad över att klockan blivit så mycket Jag försökt ju allafall mitt bästa för att få upp honom.

Om nån timme är det dags! Avgång härifrån 15:30, hämta upp Lina och sen bli lämnade vid S-Js jobb och därifrån avfärd mot Dalarna! Ankomst tvättstugan vet jag inte men kanske att vi är framme vid typ åtta eller så, vi får väl se hur fredagseftermiddagstrafiken ser ut i Stockholm.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006