Söndag

Hemma igen!!!

Fullt partaj igår kan man säga. Massor av grillat!! Kyckling, fläskfilé och lax. Till det en jättegod potatissallad och nån slags äggsås som också var jättegod!!!

Tyvärr så åt man ju alldeles för mycket och jag trodde att jag skulle stupa men efter nån timme så rätade det upp sig och festen fortsatte. Jag hittade Scorpans kamera och började dokumentera träffen. Bland annat så fick både B-M och Hinken långt rött hår, det vill säga mitt. Några bekanta till vårt eminenta värdpar kom över lite senare på kvällen och den ena blev nog lite chockad över ölåtgången när hon såg hur tom kylen var. B-M hade ordnat en ordentlig kyl, sån där med skjutdörrar av genomskinligt material, typ sån för dricka i affären. När vi anlände var den proppfull, helt proppfull, och på kvällen var den typ tom men B-M fyllde på efterhand. Imorse var Vippen lite besviken över att vi inte kunnat dricka slut på alkoholen, men med tanke på att det fanns tre pallar öl så var det ju inte så konstigt.
Innan träffen så var priset satt till 150:- per skalle. Jag handlade en kylväska med öl så jag la i alla pengar jag hade i plånboken. Jag hoppas verkligen att Biljardfamiljen fick ordentligt betalt av oss alla för denna helgen har varit såååå kul och såååå trevlig. Bara en sån sak att vi alla hade sovplats av klass liksom.
Det är ju liiite svårt att återberätta detta, men bara så ni vet, jag hade kul!! Kul ända tills Scorpan säger att han har nya sovtabletter som man sover sex timmar på, jag bestämde självklart att jag skulle testa en. Jag frågade vad det var för sort men han vägrade att berätta det, jag tog den ändå jag Scorpan skulle nog inte ge mig nåt jättedumt. När jag tagit tabletten så känner jag efter ett tag att det är Immovane, såna ska jag ju inte ta för jag vet att jag mår risigt efter såna. Jaja, det är smällar man får ta när man är på piratträff.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006