Tisdag

Men shitpommfritt!!! I helgen har jag lyckats slita sönder min piercing i naveln helt, totalt fuckedup! Infektion och grejs. Självklart så har jag ju inte en enda plan på att ta ut den utan jag ska ha den kvar!!!

Det blev inte Loreal igår utan en annan sort. Igår hade vi päls och hårvård här! Majsan var lagom imponerad. Vi blev iallafall fina båda två

Idag har jag haft plattning av håret och Majsan gillar väl inte plattången nåt vidare, men det gör jag

Igår passade jag på att byta till en mer somrig väska, en i tyg. Tyvärr så upptäckte jag att den var lite trasig så det får bli till att laga lite, om jag kan. Lina kommer ju inte tycka att jag är riktigt klok, hon tycker ju att min vinterväska är så himlans snygg.

Igår var det även final i Big Brother. Allt gick planenligt och Danne gick ut först och sen Anton och Jessica vann! Min favvis efter kommentaren om att hon inte får sex när hon vill i ett förhållande och inte tillräckligt mycket.

Det är värsta skitvädret här och idag känns ju sommaren rätt så långt bort Imorron är det pysselkillen och sen gräsklippning som gäller. Hoppas att gräset hinner torka tills då.

Jag undrar om pysselkillen har ringt f-kassanDet är ju bara en vecka kvar tills min sjukbidragstid går ut och det vore ju trevligt att veta om man kan betala hyran nästa månad liksom. Något brev har jag inte fått från f-kassan sörrni. Detta har stressat mig sen dan innan nyår och f-kassan hade så himlans bråttom att få in alla papper från mig men att jag ska få veta verkar inte f-kassan tycka är så viktigt

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006