Onsdag

Pysselkillen hade inte lyckats få tag på f-kassan Men fatta hur lite det är kvar liksom!!! Idag kom papper från afa om att jag skulle skicka in nya papper om jag fortfarande har sjukbidrag och ett bästföredatum, hur ska jag kunna skicka in det när jag inte fått papper från f-kassan än liksom???

Pysselkillen försökte än en gång att lugna mig med att det inte är nån fara att f-kassan säger nej, jag vet inte riktigt om jag tror på honom men jag försöker allafall att låta bli att tänka på det så mycket som möjligt....det går inget vidare. Dessutom så pratade vi lite om hur vi skulle angripa mina trubbel. Och så pratade vi om helgen som var...

Efter detta var det alltså gräsklippning som stod på schemat. Jag klippte gräset och sen fick jag mat och fotvård av Mamma. Färdig för sängen när jag kom hem liksom.

När jag kom hem så var ju inte Majsan så där överlycklig över att jag varit borta hela dan men hon förlät mig ganska fort! Jag hade tänkt att vi skulle ha kloklippning men jag hade inte hjärta att göra det nu när jag varit borta hela dan. Men imorron, då ska vi slåss lite gällande klorna!!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006