Onsdag, Majsans födelsedag

Igår efter att jag skrivit här så trodde ju jag att det skulle vara lugners, då drabbas jag av Pappasaknad och grinade som aldrig förr. Helt sjukt hur mycket man kan gråta, tårarna tar aldrig slut. Detta gjorde att jag var uppe nästan hela natten och jag är lite trött idag.

Majsan fyller hela 11 år idag, hon har blivit gammal nu lillskruttan. Lite kalas blev det och hon fick äta allt hon ville från min tallrik, av nån anledning så är det ju tydligen godare att äta från min tallrik än från sin egen.

I stort sett hela dagen har jag försökt få tag på min handläggare på f-kassan. När hon äntligen svarar så säger hon att jag ska ringa imorron Varför svara liksom?? Idag går ju mitt sjukbidrag ut och jag vill ju veta om jag måste gå till soc imorron eller vad som sker. För säkerhets skull så har pysselkillen semester och kommer tillbaka på måndag. Helt knäckt nu!!

Jag skickade sms till MrT idag och frågade om vi gjort slut eftersom vi inte hörts eller setts på evigheter. Vi hade inte det och han föreslog en dejt imorron. Vi får se hur det blir, jag sa att han skulle komma med förslag och sen har jag inte hört nåt från honom. Skönt att veta att vi inte gjort slut allafall

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006