Torsdag

Igår läste jag om att tre nätpirater hade satts fast. Hur fasen är det ställt med polismakten i Sverige?? Ett femtiotal poliser har varit med i detta och samtidigt så får en galning våldta och mörda tjejer. Min åsikt är att folks säkerhet är bra mycket viktigare för polisen att jobba med än att sätta dit fildelare. Men det är ju min åsikt. Jag blir faan arg, kanske jag ska ringa Polisen och skälla på honom lite!!

Idag har jag faktiskt fått tag på min handläggare på f-kassan. Hon berättade att mitt ärende inte är klart men att det blir provisorisk förlängt i tre månader. Jag ska fortsätta med pysslet och sen när mitt ärende är klart så ska jag få göra nån aktivitet, nån kurs eller så, som pysselkillen ska hjälpa mig med. Men inte förräns mitt ärende är klart och det verkar ju ta tre månader. Jaja, hyran räddad i tre månader framöver allafall

Min handläggare verkade ha väldigt svårt att förstå att jag och pysselkillen träffats endast två gånger och inte hade fått till nån plan för behandling, jag påpekade att vi bara träffats två gånger och att vi kanske kunde få lära känna varandra först innan en plan utarbetas. F-kassatanten verkade ha väldigt svårt för att förstå det.
Jaja, vi får se hur det blir.

Efter detta traumatiska samtal så var jag ju självklart tvungen att ringa Lina och vräka ur mig hur puckade försäkringskassan är. Hon var inte ett dugg förvånad. Lina sa allafall en bra sak nämligen att nu när jag får provisoriskt förlängt så är det liksom klart att jag får i ett år. Snacka om att en sten föll från mitt hjärta då. Lättnad liksom!!!

Idag har jag även hunnit med att fika med Lain, det var hur länge sen som helst sen vi fikade. Lain är också en sån som har förståelse för att f-kassan är dumma för hon har själv kontakt med dom. Det blev en långfika på dryga timmen. Efter det skulle jag gå och hämta mitt paket med handdukar som ääääntligen kommit!!

När jag kommer hem så sliter jag upp paketet och ska kolla mina nya enoooorma handdukar. Handdukarna är inte stora, typ 150x70 Dessutom så står det på fakturan att dom kostar 39:- styck istället för 29. För första gången i mitt liv så har det blivit fel från Yves Rocher. Jag ringde kundtjänst. Damen som svarade berättar att det var tryckfel i broschyren och jag säger att jag vill ha stooora handdukar. Hon kan inte erbjuda större handdukar. Jag säger att jag vill inte betala en tia mer per handduk som ju är mindre än jag väntat mig. Stora problem att kunna ändra beloppet jag ska betala tydligen så hon kommer på en jättebra idé, hon skickar tre handdukar till så kan jag sy ihop dom två och två så får jag ju stora handdukar Inte riktigt vad jag tänkt mig men ändå, det blev ju rätt bra!!!

föregående dag
nästa dag