Fredag

Det blev en dejt igår

Åh, jag har ju glömt att berätta!! Äääääntligen har Kraman börjat ta körkort!!! Jag vet inte hur länge jag tjatat på henne om det, det kanske är en tio år eller så, men äntligen så har hon satt igång på allvar!!

Good luck gumman!!

Nu är det fredag och jag har försökt få tag på Robban, Mamma har läst ut böckerna så jag tänkte att det är lika bra att lämna tillbaka så snart som möjligt. Tillslut så fick jag tag på honom och just då sitter han och läser om brandskyddsgrejs, det som MrT jobbar med, så jag gick snabbt in och jobbade lite extra som försäljare för MrTs firma. Tyvärr så misslyckades jag

Om jag hinner med att lämna tillbaka böckerna idag återstår att se, det är "Smaka på Stockholm" i Kungsan och det skulle Robban åka in och göra.

Majsan har tydligen firat sin födelsedag ordentligt för nu har hon kräkits tre gånger på två dagar Hoppas att det inte blir nåt mera. Jag tycker så himla synd om henne när hon mår dåligt. För en himlans massa år sen så fick hon ju hålla på och operera sig och grejer för att hon kräktes, då hade en hårboll fastnat i tarmen, känns inte som att vi vill att det ska ske igen liksom, hon är ju gammal nu. Håll tummarna för att det inte är nåt allvarligt!!

Mina planer inför helgen är mest att sova. Jag har inte sovit så bra på sista tiden eftersom jag varit så himla orolig för det här med f-kassan. Igårkväll så trodde jag ju att jag skulle sova som faan eftersom det då blev nästan klart, men icke sa Nicke. Vi tittade på DaVincikoden igår och den var rätt lång, men bra, och sen gick vi och la oss, klockan var typ halv två då. Men gissa när jag vaknade då!! Tidigt!!! Klockan sju gick jag upp och fixade mat till Majsan och tog en cigg Kunde ta mig sjutton inte somna om sen, det var för varmt och för kallt och jag vet inte allt. Jag lyckades somna till i nästan en timme sen allafall, känns fint nu när jag ska iväg och klippa gräsmatta och grejer, NOT!!!

föregående dag
nästa dag