Söndag

Det har inte blivit så mycket sovande i helgen som jag trodde. I fredags så ringde systersonen och frågade om jag skulle med på Smaka på Stockholm, det skulle jag ju. Vi möttes upp på lokalhak där även Robban och hans datasupport anslöt. Sedan blev det färd in till stan.

Det var inte så mycket folk som jag trott att det skulle vara så det gick fint. Jag hade förberett mig med "säkra" skor men ändå så fick jag ont i fötterna Efter Kungsan så gick vi till Anchor, där spelade ett band som gjorde Europecovers. Jag var ju med när det begav sig för Europe och då var ju knappt systersonen och hans flickvän födda, kände då att jag var lite äldre än dom.
Hemfärden gick med tunnelbana, det gick sådär, jag var tvungen att kasta mig av en gång och då klev dom andra också av så då kände jag att jag var tvungen att gå på för att inte hindra de andra. Jag kände att det inte var hundra och jag försökte gå av igen och fastnade då med foten i dörren, jag vet nu att de nya tunnelbanevagnarna har bra mycket hårdare dörrar än de gamla, jag satt verkligen fast. Ramlade omkull och skämdes järnet. När vi landade med tuben på hemmastationen så hade jag så jäkla ont i fötterna, dels av att ha gått massor och dels av att ha fastnat i dörren, så jag tog av mig skorna och gick hem. Det var ju inte det smartaste att göra eftersom det är typ byggarbetsplats hela vägen hem och massor av grus och så. Jaja, hem kom jag och då blev det ju tvättning av fötterna. Sedan när jag ska gå och lägga mig så har Majsan kräkits i sängen så det var ju bara att sätta igång och fixa det. Preciiiis vad jag kände för då!!!

Idag och igår har mest bestått av tvätt eftersom jag för säkerhets skull inte tvättat kläder på två veckor. Kläder och lakan och bäddmadrass och täcke. Nu är jag allafall klar! Helt slut!

Kraman ringde tidigare idag och undrade om jag skulle med dom in till Smaka på Stockholm och titta på Smalare än Thord, jag sa faktiskt nej. Hon skulle inte övningsköra dit men hon har nu bestämt att hon ska ha mål för sina utflykter med bilen och har kommit på att jag är ett bra mål eftersom jag bor på andra sidan stan mot henne, så nu kan man ju vänta sig fikabesök framöver, trevligt

föregående dag
nästa dag